International softwareudvikling
Salg og support af MarketSoft Salesoptimizer
Udvikling
Om Soft•Inform

Soft·Inform et dansk softwarefirma, der har specialiseret sig i udvikling af søge- og analyseprogrammer til erhvervsmarkedet. Soft·Inform er internationalt orienteret, og samarbejder bl.a. med MarketSoft omkring udviklingen af Salesoptimizer. Kildekoden ejes af MarketSoft, og Soft·Inform forestår daglig drift, support og programmering af Salesoptimizer.

Soft·Inform har 10 ansatte i ind- og udland. Vores udviklingsarbejde foregår i MS SQL og .NET, og projektledelsen er Scrum-baseret. Vores styrke er  mangeårig erfaring med state-of-the-art løsninger til informationsudbydere.

Et udviklingsprojekt med Soft·Inform tager udgangspunkt i dansk projektstyring og programmering i udlandet til meget konkurrencedygtige priser. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os omkring jeres udviklingsprojekter. Ring til direktør Michael Gøth 40887410.

Soft·Inform ApS er distributør af Salesoptimizer i Danmark, og tilbyder løsningen på samme vilkår og priser som andre salgskanaler.

Softwareudvikling til lavpris
Mange udviklingsprojekter kan med fordel programmeres i udlandet. Soft·Inform kombinerer dansk projektstyring med outsourcet udvikling. Hermed opnås højeste kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.