Soft•Inform
Genvejen til større salg
Kunde- og markedsanalyser
Emneprioritering
Nyheder

Soft·Inform har fornøjelsen at byde velkommen til en lettere hverdag til alle salgs- og markedsføringsfolk, der arbejder med B2B-salg. Soft·Inform sælger den nye webløsning Salesoptimizer og supplerer om ønsket med praktisk hjælp og rådgivning til større salg og lønsomhed.  Salesoptimizer er en komplet løsning med erhvervsdata fra Bisnode Market og et unikt søge- og analyseprogram fra MarketSoft.

Der er brugt mere end 30 mandeår på udviklingen af Salesoptimizer, og løsningen er udviklet med 2 formål for øje, nemlig at :

* Markedsudvælgelsen rammer så præcist som muligt
* Emnerne kan prioriteres efter succesrate

Den eneste forudsætning er, at du har en fil med CVR-nr. på alle dine kunder. Så klarer Salesoptimizer analysearbejdet automatisk, finder dine bedste emner og viser dem i prioriteret rækkefølge. Brugervenligheden er helt i top, og hele udvælgelsesprocessen er kogt ned til 1 tryk på knappen

 

Salesoptimizer sælges som et 1-årigt abonnement med månedligt ajourførte erhvervsdata fra Bisnode Market, dvs.incl. samtlige 650.000 virksomheder, off. institutioner og foreninger i Danmark.

En dansk verdensnyhed
Salesoptimizer er intet mindre end en verdensnyhed til målrettet salg og markedsføring.

Salesoptimizer er 100% dansk og grundlæggerne har mere end 20 års erfaring med erhvervsdata og salg.