Salesoptimizer DK
Finder automatisk dine bedste emner
Kunde- og markedsanalyser
Emneprioritering
Salesoptimizer

Salesoptimizer er en komplet online-løsning med ajourførte erhvervsdata fra Bisnode og et automatiseret søge- og analyseprogram fra MarketSoft. Salesoptimizer finder dine bedste emner på baggrund af detaljerede kunde- og markedsanalyser, og hele processen er kogt ned til 1 tryk på  "Autopiloten". Slut med at bruge tid, penge og ressourcer på overflødige og uinteressante emner. Velkommen til bedre markedsoverblik, præcise målgrupper og prioriterede emner.

Salesoptimizer blev lanceret november 2010, og responsen har været overvældende. F.eks. udtaler :

Torben Pedersen, Markedschef KIS A/S

"Endelig en god løsning på et logisk problem. Vi har hidtil brugt mange penge og meget energi på at analysere os frem til de bedste kundesegmenter, men med Salesoptimizer bliver det hele meget mere enkelt og dermed billigere. Generelt har vores arbejde med at optimere markedsføringen, salgsarbejdet og ikke mindst sælgernes tid mod de bedste kundeemner reduceret vores salgsomkostninger og øget vores lukkerater, så der samlet set er en markant bedre bundlinie i markedsbearbejdningen."

 

 

30 % bedre målgrupper
Med Salesoptimizer udvælges emnerne langt mere præcist end ved traditionelle søgninger.

Der vises støtteoplysninger med aktuelle kunde-fordelingstal, og dine bedste emner bliver fundet og prioriteret automatisk.

Salesoptimizer giver større salg til mindre omkostninger.