CASES

KØBENHAVN HÅNDBOLD

DANBAKE

NEW NORDIC HOME

Danske Solceller

WINELIFE

MODUM

HEJFONDEN

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Når alt kommer til alt, er det kundetilfredsheden der vægter højest.

MIE HANSEN

Kommunikationsmedarbejder

“Hos Hej Fonden har vi været utroligt glade for samarbejdet med Soft Inform. De har leveret et produkt i særklasse i form af en personlig, brugervenlig og æstetisk flot hjemmeside med super seje løsninger. Derudover står professionalisme og samarbejde øverst på deres arbejdspapir. I løbet af vores samarbejde har de været ekstremt hjælpsomme, og vi vil til enhver tid bruge Soft Inform igen eller anbefale dem til andre.”

CAROLINE IDA HJORT

Marketing Manager

“Vi har i forbindelse med udarbejdelse af en webshop integration brugt SoftInform og har været yderst tilfredse og trygge hele vejen igennem.
Allerede fra begyndelsen var alt beskrevet og forklaret helt tydeligt, så der ingen tvivl var ift. den indgåede aftale. Undervejs i processen har SoftInform været hurtige til at besvare spørgsmål, samt holde os opdateret på projektet og fulgt det helt til dørs. SoftInform kan varmt anbefales og næste gang vi har brug for udviklingshjælp, er det helt sikkert dem vi går til igen.”

MICKI NAGEL

Adm. Direktør

“Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med Jonas og resten af SoftInform. De har stor tålmodighed til at få projekterne til at lykkedes og er åbne overfor de rettelser, der altid kommer i programmeringsopgaver, men som man andre steder må betale ekstra for. Alt i alt kan jeg virkelig anbefale dem!”

FORTÆL OS OM DINE IT ØNSKER

Udfyld formularen og skriv venligst et par ord om dine udviklingsønsker og hvad du har brug for. Vi glæder os til at høre fra dig.

    What is 2 + 8 ?