DANSK PROJEKTLEDELSE OG DANSK SIKKERHED

PROGRAMMERING

Vi udvikler avancerede databaseløsninger, større virksomhedssystemer, web applikationer, mobil apps og meget mere. Vores senior programmører arbejder blandt andet i MS SQL, .NET, Angular, PhP, CodeIgniter, Flutter m.m. og vi holder os ajour med de nyeste teknologier. Alle vores senior programmører har en 5 årig universitets master og minimum 6 års erhvervserfaring. Forvent derfor topkvalitet, når du samarbejder med Soft∙Inform.

PROFESSIONELLE PROGRAMMØRER

Alle vores programmørere er fastansatte i vores indiske datterselskab. Vi råder over Senior-udviklere med lange…

FORDELAGTIGE
PRISER

Med Soft∙Inform får du kvalitetsarbejde og professionelle programmører til 300-600 kr. i timen

DANSK
SIKKERHED

Vores aftalegrundlag er baseret på dansk lovgivning og du er derfor i sikre hænder, når det kommer til kvaliteten af service…

Design

Vores dygtige web designere og grafikere giver dine løsninger et personligt og individuelt præg, der er i overensstemmelse med dine ønsker. Samtidig sikrer vi, at løsningen præsenterer sig optimalt på alle platforme som PC, Ipad og mobiltelefon.

APP UDVIKLING

Vi tilbyder udvikling af mobilapps til Apple IOS og Google Android. Så uanset hvilken platform du ønsker at udgive din app i, kan vi udvikle og rådgive dig igennem hele processen. Når du vælger Soft·Inform har du altid en fast kontaktperson, som sidder klar til at yde kompetent og hurtig service, når du har brug for det.

TEST & SUPPORT

Vores test team kvalitetssikrer at din løsning kører optimalt i de mest udbredte browsere, og hvis du senere hen får brug for teknisk support, videreudvikling, råd og vejledning står vi naturligvis med glæde til rådighed. Med Soft∙Inform får du en fremtidssikret løsning, som jeres virksomhed kan vokse med.

UDVIKLINGSPROCESSEN

DIT ANSVAR

1

Opgavebeskrivelse

2

Accept og 50% betaling

3

Test

4

Godkendelse og 50% betaling

VORES ANSVAR

1

Tilbud med fast pris og est. leveringstid

2

Programmering

3

Test

4

Levering